malinfunderar

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Malin - 24 maj 2011 20:51

Nu har helgens måleriprojekt torkat och få ta plats i sovrummet som för övrigt ser ganska spartanskt ut. Eftersom jag flyttar snart så är det ju inte mycket tavlor och mattor och annat mys som ljus od som man annars vill ha. Flytten verkar bli av under midsommarhelgen så det blir väl ingen fest då men det gör inget. Det är skönt att få flytten gjord och sen ha lång semester! Här kommer lite bilder.


 

Sängborden blev snygga till min nya sängavel tycker jag men jag kan nog behöva lite färg på väggarna, jag hoppas det bli bra i nya lägenheten sen. Sänglamporna ska ju givetvis hänga på väggen men det får vänta till nya sovrummet.


   

Jag har gjort lampskärmen själv av samma tyg som sänggaveln men jag tyckte inte den blev bra så jag kanske köper en ny sen.


Just nu är det mycket inredningstänkande och jag fick en kul idé till TV-bänk på en blogg. Lite olika gamla trälådor (tänk sockerlåda osv) och en vit lång bänkskiva över, eller inte... vi får se, jag vill inte ha bara IKEA i alla fall!


Har beställt en ny dammsugare idag också, efter mycket funderande, det är ju så svårt att veta vad man vill ha men det blev en Electrolux Silencer, mest för att jag gillar mammas dammsugare:)


Puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards