malinfunderar

Alla inlägg den 5 september 2011

Av Malin - 5 september 2011 20:31

Hemma hos mig är det ganska spartanskt men jag brukar försöka göra det mysigt med små medel som dukar och tända ljus osv. Jag hade gärna haft mer på väggarna och fler mattor på golven men sådana saker kostar ju så de får komma sakta som säkert. Välkommen in till mig och mina 55 kvm på tredje vånngen...

 

Det som förr var min badrumshylla är numera en tillfällig hallbyrå, den kommer nog vara tillfällig ganska så länge...  

Direkt till höger när man kommer in i lägenheten kommer man till köket.  

Här sitter jag mest när jag äter frukost

   


Rakt fram en bit in lägenheten har jag en liten toalett, den är inte så mycket att skryta om men den är fräsch och ljus. Där finns också en irriterande fläkt som tjuter. Till höger i bild kan man skymta handtaget till min klädkammare och dörröppningen efter leder in till sovrummet, till vänster ligger vardgasrummet.

 

Så här ser det ut i mitt sovrum, det är inte så stort men det går in en dubbelsäng och en byrå.

 

Sängen är en favoritplats :)

 

I vardagsrummet har jag inrett en iten kontorshörna, där sitter jag just nu, soffan är ännu en favoritplats.

 


Soffbordet har jag köpt på loppis och målat själv, som ganska mycket annat hos mig, resten kommer nästan bara från ikea...    

Såhär gillar jag att sitta när jag är trött och lat... ibland blir det lite för mycket av latheten, det kan jag erkänna :)


Ja också har jag en balkong också, stor och härlig är den faktiskt men just i kväll regnar det kraftigt och jag håller mig nog inomhus :)

Ovido - Quiz & Flashcards